Základní a neodmyslitelná surovina do jakýchkoliv výrobků pro sportovní rybolov !
- Charakteristika: Živočišná surovina, pocházející z české velkovýroby! Je upravená za vysoké teploty a tlaku, bez většího podílu kostí a chlupů. Není určena pro přímé vnadění, ale jako komponent pro výrobu návnad a nástrah nebo doplnění vlastních vnadících směsí.
- Složení: Tepelně upravená, jemně mletá masová směs - směs vepřové a hovězí moučky.
Obsah přirozených živin v 1 kg: Hrubý protein - 50 %. Hrubý tuk – 13 %. Hrubý popel 30 %. Vlhkost 10 %.
- Tip na použití:
Pro výrobky na lov pstruhů, jeseterů a sumců až 50 - 65 % obsah.
Pro výrobu masových boilies doporučuji přidat 40 – 55 %,
Pro výrobu boilies v kombinaci s rybí moučkou 20 - 35 % .
Při prvním míchání vašich směsí, pokud nemáte ještě zkušenosti s danou kombinací surovin, doporučuji použít spodní hranici dávkování a raději pak masovou moučku přidávat.
- Skladování a spotřeba: Skladujte v uzavřených obalech, v suchu a chladu, do cca 15 °C a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců od nákupu. Při skladování v chladu do 10 °C, spotřebujte do 10 měsíců ( např. přes zimní období ). Uvedená doba spotřeby platí jen při použití pro sportovní rybolov.