Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín




ZMĚNA PRACOVNÍ DOBY NA PRODEJNĚ : Po - Pá 9,00 -12,00 . 13,00 - 16,00
So 8,30 - 11,30

BUNDA Voděodolná bunda Delphin CRUISER Lite nabízí velmi dobrý poměr mezi kvalitou a cenou. Mezi vnější vrstvou ripstopového charakteru a příjemným vnitřním síťováním se nachází membrána, která je z vnitřní strany nalaminovaná na vnější látku. Díky jejímu vodnímu sloupci 3000mm je bunda voděodolná. Kapuce je pevnou součástí bundy, má možnost stahování kolem obličejové části díky gumičce kolem lemu a plastovému stoperu. Kapuci lze srolovat a uložit do límce. Takto srolovaná a uložena kapuce se zajišťuje pomocí dvou suchých zipů. V případě velmi nepříznivého počasí si můžete chránit spodní část obličeje díky krycí léze. Hrudní část má dvě kapsy s voděodolným zipem. Ve spodní části najdeme dvě velké kapsy se zapínáním na suchý zip. Uvnitř najdeme jednu kapsa na odkládání zvlášť citlivých věcí, jako je telefon, doklady apod. Tato kapsa je se zapínáním na suchý zip. Výborně jsou řešeny i rukávy bundy. Nacházejí se zde vnitřní rukávy s elastickou manžetou s otvorem na palec a rukávy jsou zajištěny pásem se suchým zipem. Spodní část bundy lze stáhnout pomocí gumy. Delphin CRUISER Lite je lehkou bundou, která však odolá nepřízni počasí, má povrchovou Ripstop úpravu, výborně řešené rukávy a příznivce pobytů v přírodě potěší i zeleno-černá barevná kombinace. Při praní doporučujeme použít speciální prací prostředek na funkční oblečení a v případě potřeby použít impregnační přípravek, který obnoví vodoodpudivou úpravu (DWR) vnějšího materiálu. KALHOTY Kalhoty Delphin CRUISER Lite doplňují stejnojmennou bundu, avšak zakoupit si ji můžete i zvlášť. Uvnitř se nachází membrána s vodním sloupcem 3000mm a pohodlná síťovina. Regulovatelné šle lze odzipovat. Najdeme zde kapsy s voděodolnými zipy. Ve spodní části nohavic se nacházejí 25cm dlouhé zipy. Po jejich odzipovaní se nohavička značně rozšíří, a tak si kalhoty můžete svléknout či obléci, i když máte obuté masivní boty nebo holínky. Kalhoty jsou zhotoveny ze zelené látky ripstopového charakteru, sedací část a kolena jsou zesíleny černou látkou. Delphin CRUISER Lite jsou větru a dešti odolné, vhodné pro celoroční použití na rybách a v přírodě. Při praní doporučujeme použít speciální prací prostředek na funkční oblečení a v případě potřeby použít impregnační přípravek, který obnoví vodoodpudivou úpravu (DWR) vnějšího materiálu.




E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  9.00 - 16.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK