Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín




ZMĚNA PRACOVNÍ DOBY NA PRODEJNĚ : Po - Pá 9,00 -12,00 . 13,00 - 16,00
So 8,30 - 11,30

Delphin Area CARRY Carpath 3XL je praktická taška, která slouží pro uložení rybářského příslušenství. Navržena byla s důrazem na praktičnost, trvanlivost a odolnost vůči nepříznivým povětrnostním vlivům. Taška je ze všech stran osazena 6mm polstrováním pro maximální ochranu vašeho příslušenství uvnitř. Uvnitř se nachází také vyjímatelná a nastavitelná středová příčka na suchý zip, která je dokonce i polstrovaná a můžete díky ní oddělit všechno to, co by se mohlo nějakým způsobem poškodit uvnitř tašky. Celá taška je mimořádně kompaktní a stabilní, i když je úplně prázdná. Celá spodní část tašky je osazena vyztuženou, 5 cm vysokou, nepromokavou vrstvou, která dovoluje položení tašky na mokrý povrch. To ještě více přispívá k tomu, že taška je také na spodní straně mimořádně stabilní a drží si svůj tvar. Na obou stranách se nacházejí dvě objemné kapsy. Vepředu se nachází jedna menší dvoukapsa. Uvnitř najdete ještě jednu velkou síťovou kapsu. Samotný vnitřek je navržen tak, abyste do něj s lehkostí ukládali další tašky série AREA. Maximální komfort dotváří mimořádně měkké polstrování popruhu pro zavěšení na rameno, či praktické rukojeti umožňující nošení tašky v ruce. Taška je vybavena kvalitními zipy. Vnější zipy jsou vybaveny plastovými taháčky, které jsou na koncích rozšířené, a proto je můžete rychle uchopit. Design tašky doplňuje naše jedinečná hnědá Carpath kamufláž se siluetami kaprů. Technické parametry: Rozměr tašky: 80x40x35cm Čistý rozměr vnitřního prostoru: 70x31x34cm Rozměr přední kapsa: 65x25x5cm Rozměr boční kapsy: 35x25x5cm Vnitřní síťovaná kapsa: 70x29cm Objem: 140l Kamufláž CARPATH je unikátním a patentovaným designovým vzorem, který v sobě skloubil maskovací vizuál kamufláže a siluety kaprů, které tuto kamufláž tvoří. Tento jedinečný a neopakovatelný návrh pochází kompletně z dílny značky Delphin a posouvá hranice vašeho rybářského vybavení do zcela nové dimenze.




E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  9.00 - 16.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK