Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín




ZMĚNA PRACOVNÍ DOBY NA PRODEJNĚ : Po - Pá 9,00 -12,00 . 13,00 - 16,00
So 8,30 - 11,30
Pro rybářskou sezónu 2015 přinesla firma Carp Servis Václavík zajímavou novinku. Tou je nový segment ve produktové řadě boilies Boss2 a to v provedení Speciál - Krill-kreveta. Už název napovídá o co zde půjde. Samozřejmě se jedná o boilies na masové bázi s celou řadou komponentů mořského původu. Základ tvoří dvě výjimečně atraktivní moučky. Krill moučka a kreverová moučka. Obě tyto moučky jsou osobité svou charakteristickou vůní a především svými vlastnostmi. Dále tento boilies obsahuje enzymaticky upravené masové komponenty, které tomuto produktu dávají ještě větší schopnost velice brzo zaujmout okolo se pohybující ryby. Dále přírodní koření a ještě několik dalších komponentů, které si firma nechává jako své výrobní tajemství. Struktura Krill-krvety je středně až více hrubá a proto poměrně dobře uvolňuje své charakteristické pachy. Docela zajímavou skutečností je fakt, že tento druh boilies neobsahuje žádnou sloučeninu na chemickém základu, která by tvořila hlavní pachovou složku. Tím by se nechal tento boilies zařadit do kategorie tzv. přírodních. Jistě se jedná o diskutabilní téma, ale jistě boilies tohoto tipu může být, zejména při dlouhodobém lovu, pro ryby zajímavější, než běžně vyráběné. Toto boilies patří spíše mezi letní, případně použitelné při teplotách vody nad 12°C. Tato informace je spíše orientační. Kryl-krewetka jest kolejnym VIP produktem, pełnym egzotycznych owoców morza. Ze względu na ponad 40% zawartość składników zwierzęcych, kulka ta przeznaczona jest głównie do rocka kapraře. Pozwala na naprawdę dobre połowy. Tylko w zeszłym sezonie złapano na tą kulkę kilka rekordowych karpi. Nie zawiera drażniących chemicznych substancji, należy zatem do grupy przynęt naturalnych.Video:

Prvotřídní výrobek, který nahrazuje smrštovací hadičku. Jedná se o rovnátko na háček, které se dá použít na velikosti háčků 2-8. Díky svému tvaru a speciálnímu materiálu, vám dopomůže k lepšímu záseku i těch nejopatrnějších kaprů.
Výrobek je vyroben v Evropě! Balení obsahuje 10ks.



E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  9.00 - 16.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK