Charakteristika:
Vysoce atraktivní a velmi kvalitní obalovací směs s červenou luminiscenční barvou je založena na obsahu mléčných bílkovin a cukrů ve formě sušeného mléka a syrovátky + rozpustného rybího proteinu, extrudované kukuřičné a rýžové mouky, sušených jater, přírodního koncentrovaného, ovocného aroma Jahoda a dalších pachově i chuťově výrazných surovin, které jí dávají sladkou příchuť i vůni. Jde o jemné krmné suroviny, které mají sami o sobě intenzivní pach a chuť.
Ve vodě Fluo dip gelovatí, ale i tak rychle vytvoří okolo návnady pachový oblak. Už při dopadu do vody, návnada obalená tímto dipem, začne uvolňovat jemné částečky surovin a tak se vytvoří v celém sloupci vody pachový pás. Na dně se po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny rozpustné složky jak z dipu, tak z nástrahy.
Možnosti použití:
Fluo práškový dip Jahoda se může použít na jakékoliv macerované ( máčené ), ještě mokré boilies, či pelety. Dip díky svému složení, vytvoří na nich krustu, která se pak pomaleji rozpouští.
Suché boilies a pelety lze namočit na 2-3 minuty do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté lze opět už jen rychle ponořit do vody, ihned vytáhnout a zase obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt.