Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín
Charakteristika:
Vysoce atraktivní a velmi kvalitní obalovací směs s červenou luminiscenční barvou je založena na obsahu mléčných bílkovin a cukrů ve formě sušeného mléka a syrovátky + rozpustného rybího proteinu, extrudované kukuřičné a rýžové mouky, sušených jater, přírodního koncentrovaného, ovocného aroma Jahoda a dalších pachově i chuťově výrazných surovin, které jí dávají sladkou příchuť i vůni. Jde o jemné krmné suroviny, které mají sami o sobě intenzivní pach a chuť.
Ve vodě Fluo dip gelovatí, ale i tak rychle vytvoří okolo návnady pachový oblak. Už při dopadu do vody, návnada obalená tímto dipem, začne uvolňovat jemné částečky surovin a tak se vytvoří v celém sloupci vody pachový pás. Na dně se po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny rozpustné složky jak z dipu, tak z nástrahy.

Možnosti použití:
Fluo práškový dip Jahoda se může použít na jakékoliv macerované ( máčené ), ještě mokré boilies, či pelety. Dip díky svému složení, vytvoří na nich krustu, která se pak pomaleji rozpouští.
Suché boilies a pelety lze namočit na 2-3 minuty do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté lze opět už jen rychle ponořit do vody, ihned vytáhnout a zase obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt.



E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  8.30 - 17.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK