Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín
Zcela nová sedačka od Giants fishing. Její hlavní předností je vysoká zádová opěrka (74 cm) a přepravní hmotnost, která činí 6kg.

Jednoduchá, ale velmi stabilní a pevná konstrukce. Polohování opěrného systému je docíleno pomocí područek, které je jednoduché a trvanlivé. Polstrování v novém camo designu. Velkou a příjemnou výhodou je vysoká zádová opěrka, která činí 74 cm, tedy ideální i pro vyšší postavy. Sedačka je komfortní i co se týče šířkou, která číní 54 cm. Tedy pro silnější postavy zde je dostatek místa. Samotný posed je pak v rozměrech 54 cm x 44 cm. Plně dostačující jak pro krátké, tak i delší expedice. Sedačka je velmi komfortní, rychle složitelná a celkovou hmotností velmi příjemná. Samotná výška posedu je v základním nastavení 40 cm od země, lze tuto výšku navýšit až o 15 cm, pro případ terénu nebo delších nohou. Dalším atributem jsou packy do bahna, která jsou velmi robustní a odolná. Nechybí ani upínací zámek na aretaci nohou. Pomocí boční páčky lze jednoduše nastavit požadovanou délku jednotlivých nohou pro správné a pohodlné sezení. Specifikace: - rozměry podsedáku: 54 x 44 cm - délka zádové opěrky: 74 cm - výška zákl.posedu: 40 cm (lze navýšit až o 15 cm) - robustní a odolné packy do bahna - nastavení opěrky zad pomocí područek výklopným systémem - polstrovaná sedačka v našem camo designu - stabilní a odolná konstrukce - velmi přijatelná hmotnost 6kg




E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  8.30 - 17.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK