Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín
Charakter a složení:
Jde o neředěný produkt vznikající při výrobě cukru z cukrové řepy. Směs je sirupovitá kapalina, tmavě hnědé až černé barvy s velmi výraznou, charakteristickou, sladkou chutí a vůní po karamelizovaném cukru. 1 litr má hmotnost 1,3 kg! Konzervováno přirozeným způsobem – cukrem, obsah 52 % . V chladu a temnu vydrží 6 měsíců. Je to velmi mazlavá a lepkavá hmota!

Možnosti použití:
Tato hustá, sladká tekutina je snadno ředitelná vodou, nejlépe teplou. Samostatně s olejem je těžko mísitelná, jednotlivé složky se po krátké době od sebe opět oddělí. Vynikající přísada do chytacích i vnadících těst a na výrobu boilies, především sladkého charakteru, ale výborná také do masových i rybích směsí! Ředěná je výborná na zvlhčení krmítkovek, či method mixů.

Melasa je výborný a levný dip pro chladné období! V chladu je tekutina hustá a velmi dobře ulpívá na výrobku, přitom i ve velmi studené vodě se pomalu rozpouští a má perfektní vnadící efekt.
Melasa je i výborný a levný konzervan na stabilizacii vařených partiklů.
Zahřejte neředěnou melasu na cca 80 °C po dobu asi 15 minut, čímž ji sterilizujete. Horkou melasou zalejte ještě horký, dobře okapaný, vařený partikel a hermeticky zavíčkujte - ideálně do zavařovacích sklenic se šroubovým uzávěrem. Po vychladnutí vám takto partikel vydrží v temnu a chladu, do 18 °C, min. půl roku a déle. Partikel můžete v neředené melase i rovnou uvařit a dát do zavařovacích sklenic.



E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  8.30 - 17.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK