Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín




ZMĚNA PRACOVNÍ DOBY NA PRODEJNĚ : Po - Pá 9,00 -12,00 . 13,00 - 16,00
So 8,30 - 11,30

Vynikající vnadící efekt !
 

  • Charakteristika: Směs má hnědou barvu s výraznou vůní rybiny a velmi oblíbeného česneku. 
  • Možnosti použití: Method mix velmi rychle přitahuje na stojaté vodě kaprovité ryby. Směs se dá využít podle míry zavlhčení do krmných koulí (hutné vlhké těsto), které je pak možné vnadit košíkem nebo raketou. Pokud chcete použít směs do krmítek, aby se z něj snadno vyplavovala, nesmíte ji namočit moc, ale jen  lehce  zvlhčit. Nechte ji pak odstát cca 10 – 15 minut, aby byla soudržná  a nelepila se na ruce. 

Doporučuji přidat Tekuté Halibut pelety  (asi 100-150 ml / kg směsi), dobře promíchat a doladit vodou na požadovanou vlhkost. Směs je po této úpravě ještě výraznější a atraktivnější!

  • Skladování a spotřeba: Skladujte v suchu a temnu! V dobře uzavřených obalech, aby směs nevyvětrávala a nenapadali ji moli ! Doporučuji spotřebovat do 6 měsíců v neprodyšných obalech! Sice vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání a degradaci aromatických, přírodních složek! Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování!  A na tom pak závisí i úspěch u vody.



E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  9.00 - 16.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK