Charakteristika:
Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) a sacharózu ( řepný ). Jde kombinaci několika druhů sladkých, ovocných surovin. Tím se dosahuje velmi široké, zajímavé a neotřelé vůně i chuti. Ryby velmi dobře reagují na přirozené, sladké přísady. Především kaprovité druhy, z nich pak hlavně amur a kapr. Přísady pocházejí z potravinářského průmyslu.
Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !
Možnosti použití:
Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.
Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout