Vše pro rybáře - rybachov.cz
Omlouváme se všem naším zákazníkům, eshop je v režimu úprav.
Nakupování na eshopu po dobu přestavby bohužel není možné.
Naše zákazníky rádi uvidíme na prodejně.
RP Bohumín




ZMĚNA PRACOVNÍ DOBY NA PRODEJNĚ : Po - Pá 9,00 -12,00 . 13,00 - 16,00
So 8,30 - 11,30

Tyto směsi jsou čistým produktem letitých zkušeností a úspěchů profesionálních závodníků. Richard Konopásek má za sebou obrovské množství (většinou úspěšných) závodů, kde je potřeba rychle reagovat na aktuální situaci a zaujmout mnohdy vystresované a letargické ryby. Přesně pro tyhle účely byly tyto směsi vytvořeny. 

Červená je jednoznačně nejpopulárnější a mezi zákazníky zdaleka nejoblíbenější. Její složení umožňuje vytvářet směs mnoha podob. Ihned po dopadu do vody začíná pracovat a odpouštět drobné částečky s intenzivní vůní v červeném mraku. Má vynikající pojivost, takže díky ní můžete pojit drobný partikl, kterého do směsi dostanete až 40% bez toho, abychom krmné koule trhali při házení. Při citlivém míchání z ní je možno vytvořit i obalovací pastu s mimořádnou atraktivitou, která vám dopomůže k mnohem rychlejším záběrům. S velkou oblibou tuto směs používají na různých závodech i naši testeři, kdy je možné ji použít na první masivní zákrm, ale ukázala se i jako velmi silná zbraň při dokrmování během lovu ze sloupce. Při rychlém navlhčení totiž její částečky ledabyle plavou sloupcem a udržují tak, jinak letargické, ryby v "pohotovosti". 




E-shop době aktualizace, může obsahovat chyby v názvu produktů , cen produktů a množství. Předem se omlouváme za potíže, které můžou nastat pří objednávání zboží a vyhrazujeme si právo po vzájemné dohodě objednávku změnit nebo zrušit.



 

  nám. T. G. Masaryka 943
  735 81   Nový Bohumín
  tel.: +420 603 162 575
  tel : +420 797 834 084
 
  IČO: 62311310
 
Otevřeno  :Zimní období
Po-Pá  9.00 - 16.00
(12 - 13 polední pauza)
Sobota  8.30 - 11.30      
           
Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
OK